Marius Mikkelsen forlater Øystese for andre gong. Marius har hatt to gode perioder i Øystese. Marius debuterte i 3 divisjon med Øystese då han var elev ved Framnes videregående skule.  Etter å ha imponert i 3 divisjon forlot han Øystese til fordel for Molde og folkehøgskule då han var ferdig med vidaregåande. I vår kom Marius tilbake til Øystese og har vore eit klart førstevalg hos trenar Erling Fykse enten som midtstopper eller midtbaneanker. I sesongen 2015 er det Os som vil nyte godt av Marius sine fotballegenskaper. Os enda 1 poeng foran Øystese i årets sesong men har forsterka laget kraftig i november. Strandebarms store sønn og tidlegare Øystesespelar Endre Brenne har fått fulltidsjobb i klubben. Dei har og gjort ein spennande trenersignering med Brann spelar Hassan El Fakiri.

Webredaksjonen har fått eit par ord med Marius på veg ut døra.

1 Kvifor forlet du Øystese no? . Med tanke på at eg bur i Bergen og er meir praktisk for meg på fleire plan. At Endre Brenne og ein austevolling til i Kristoffer Østervold og har gått til klubben, bidro til valget mitt!
2. Kva kjem du til å savne når du ikkje lengre skal spele i blått ? Kjem til å savne gjengen! Er ein fin gjeng i Øystese med mange gode fotballspelara og trivelige folk. Fleire som har jobba steinhardt rundt og for klubben, som blant anna årets trenar Erling Fykse og oppmann Roger Vassnes har gjort gode jobber for laget

3. Ser me deg i Øystese drakt ved seinare anledning ? Ska aldri seia aldri Ønsker Øystese lykke til i kommande sesong!

Øystese ynskjer Marius lykke til i Os!