Ein av Øystese sine viktigaste spelarar går til ein konkurrent like før seriestart. Sebastian Skåre har valgt å bli Os spelar. Etter at Sebastian flytta til Øystese frå Holmlia i 8 klasse har han vore ein markant spelar på guttelag, juniorlag og seniorlag i Øystese. Sebastian er einaste Øystesespelaren som har scora på Brann sitt A lag i offisiell kamp.  Os har via investeringsselskapet Haraball AS satsa tungt økonomisk i årets sesong og ansatte tidlegare Øystesespelar Endre Brenne og tidlegare Brannspelar Hassan El Fakiri i fulltidsstillinger på slutten av 2014. Sebastian er no den tredje tidlegare Øystesespelaren som skal hjelpe Os med deiras uttalte mål om opprykk i 2015. (Marius Mikkelsen meldte som kjent overgang frå Øystese til Os i desember i fjor)

Øystese Fotball ynskjer Sebastian lykke til videre og velkommen tilbake ved seinare høve (forhåpentlegvis før broren vert A lagsspelar!)

Webredaksjonen har fått eit par ord med Porsmyrs beste fotballspelar


Kvifor går du til Os no ?

Først og fremst er det leit å forlate Øystese. Det er en fantastisk gjeng, og en klubb jeg har hatt mye glede i og av. Jeg kommer til å savne hver og en i og rundt klubben. Men jeg går til Os pga flere ting. Blant annet at de er en klubb som satser tungt og har klare målsetninger som jeg ønsker å være en del av. I og med at jeg nå er flyttet til Bergen tror jeg at jeg får en bedre treningshverdag og dermed utvikle meg som fotballspiller.

Kva er ditt beste minne i Øystese Fotball ?
Det er helt klart å møte Brann i cupen. Stemningen som var på stadion når jeg scorte og vi tok ledelsen var magisk!

Kva vil du savne/kva vil du ikkje savne no når du skal spele i gult i stadenfor i blått ?
Som sagt så kommer jeg til å savne alle de flotte folkene i klubben – spillere, trenere og trofaste supportere Jeg kommer ikke på noe jeg ikke kommer til å savne.

Ser me deg i Øystesedrakt ved ein seinare anledning ?
Det gjør vi helt sikkert. Det håper jeg hvertfall. Jeg er jo etterhvert blitt en Øystesegutt etter å ha bodd der mange år, og kommer til å savne å være en del gjengen. Til slutt vil jeg ønske Øystese lykke til i sesongen som kommer. Jeg kommer til å følge klubben og blir sikkert å se på noen kamper – som tilskuer.