Tarjei Vevle har dratt med seg klassekamerat Philip Eibakk på Øystesetreningar slik at Philip har trent med Øystese mesteparten av vinteren. Han har no heldigvis for Øystese bestemt seg for at han orker å pendle frå Bergen til Øystese for å trene resten av våren også. Philip er ein robust forsvarsspelar med skjegg.  Sidan Øystese ikkje har so mange verken forsvarsspelarar eller spelarar med skjegg er det bra å få inn Philip i gruppa. Web redaksjonen har fått eit par ord med den skjeggete østlendingen

Kven er Philip Eibakk ?
Jeg er 25 år gammel, fra Langhus Akershus. Bodd i Bergen i 4 år. Ferdig utdannet adjunkt til sommer. Har spilt for det meste 4 div. 1 år i 3 div. for Langhus.

Kvifor går du til Øystese no ?
For to år siden satte jeg meg noen langtids- mål som jeg ønsket å oppnå. Blant annet å komme opp i 3 div. igjen. Grunnen til at jeg prøvde meg hos Øystese var fordi jeg kjente Tarjei Vevle godt. Øystese er et godt 3 div. lag og jeg håper jeg kan utvikle meg som spiller her.

Kva målsetning har du på banen ?
Jeg ønsker å vise at jeg fortjener plass på laget og på banen ønsker jeg å utvikle meg som en offensiv back og trygg midtstopper.

Kven er din favorittspelar på Øystese ?
Kan ikkje sei noko anna enn Tarjei Vevle 🙂

Noko du vil tilføye ?
Vil takke for sjansen Øystese har gitt meg med å ta meg inn i stallen!

Øystese Fotball ynskjer Philip velkommen og lykke til med å oppnå sine mål i årets sesong!