Sebastian Skåre er vorten ein av veteranane i Øystese sitt A lag sjølv om han kun er 22.  Sidan Sebb og resten av gutelaget vann RegyCup med Bogevåg som trenar har han etablert seg som ein av dei beste på Øystese sitt A lag.  I 2010 debuterte han på A laget 16 år gamal.  I 2012 vart han kåra til årets unge spelar i Øystese.  I 2013 gav han Øystese leiinga mot Brann i cupens 2 runde http://www.ba.no/brann/jeg-ma-ut-og-feire-scoringen/s/1-41-6634531  I 2015 hadde han eit gjesteopphald i Os men var tilbake i 2016 då han og vart utnevnt til lagets kaptein.  No signerer Captain Fantastic for to nye år i Øystese og vil i løpet av kort tid spele sin 100 offisielle kamp i Øystese.  (Har 96 kampar i blått før seriestart)  Webredaksjonen har fått eit par ord med Øystese sin unge kaptein

1 – Kvifor fortset du i Øystese ?
Jeg fortsetter i Øystese, fordi det er en veldig fin spillergruppe her og vi har et godt miljø. Jeg ønsker å være med og vise at vi kan slå tilbake etter skuffelsen i fjor.

2 – Kva tanker har du om eigen prestasjon i 2017
Jeg vil være med å bidra så godt jeg kan, uansett hvilken posisjon Øyvind vil ha meg i. I år SKAL jeg score mål igjen også! Vil gå foran i krigen og være et godt eksempel for de yngre spillerne. Også er det på tide at noen som har vært årets unge spiller tidligere, blir årets spiller (igjen)?

3 – Kva tanker har du om lagets prestasjon i 2017
Lagets mål for 2017 er å være med og kjempe i toppen i avdelingen. Spillergruppa er bra og miljøet godt. Forhåpentligvis kan det holde helt inn. Hadde vært fantastisk å vinne sammen med denne gjengen.

4 – Har du noko du vil sei til fansen
Jeg håper fansen også har troen på at vi skal få en god sesong. Jeg kan love god fotball, mål og masse poeng på hjemmebane i år. Håper så mange som mulig kommer og støtter oss, det liker vi! 1-2-3-ØYSTESE, Sebastian

Då gjenstår berre å ynskje Sebb lykke til i 2017 og håper han oppnår nokon av målsetningane