Tonny Tysnes og Sebastian Skåre ordna siger til Øystese borte mot Varegg i dagens kamp. Øystese som for anledningen spelte i kvite bortedrakter leverte ein god kamp og vann fortjent

Etter dagens kamp ligg me på 4.plass med 7 poeng. Neste kamp er heime mot Viking 2 laurdag 12.mai.

Ba.no som skriv mykje om lokalfotballen, skriv dette om kampen:

Varegg – Øystese 1-2 (1-1)

Stemmemyren kunstgress. Dommer: Bjarte Sandal, Loddefjord.

Gult kort: Joachim Bjånesøy, Sander Pettersen, Varegg, og Sebastian Skåre Tune, Øystese.

Mål: 1-0: Thomas Ulvestad (13.), 1-1: Tonny Andre Tysnes (15.), 1-2: Sebastian Skåre Tune (48.).

Varegg klarte ikke å fortsette trenden med seieren borte mot Sotra forrige helg. Øystese har kommet til hektene etter en litt svak start. To seire i de to siste kampene gjør underverker på tabellen. Det begynte så bra da Thomas Ulvestad luftet en av fylkets beste venstreføtter på et frispark. Ballen gikk rett i vinkelen fra 16-17 meters hold. Det varte ikke så lenge, fordi Tonny Andre Tysnes, utlignet bare to minutter etterpå. Bortelaget plukket opp en tversoverpasning, det var hjemmelagets første gave til gjestene. Gavepakke nummer to førte til at Øystese scoret nok en gang. Rotete forsvarsspill var melodien ved denne scoringen. Øystese viste som et bra ballspillende lag, som kjørte Varegg i perioder.