Sebastian blir proff i Sandviken

Med over 150 kamper for Øystese sitt A lag sidan han debuterte som 16 åring har kaptein Sebastian Skåre vore ein av Øystese sine viktigaste spelarar dei siste åra. Men no er det slutt for denne gong. Sebastian har fått eit godt tilbod frå divisjonskollega Sandviken og vert proff der. Det vert derfor kamper mot Øystese for Sebastian i år. Øystese takker Sebastian for innsatsen gjennom mange år og ynskjer lykke til i Sandviken bortsett frå i kampane mot Øystese. Webredaksjonen har fått eit par ord med Sebastian:

1 – Kvifor forlet du Øystese no ?
Jeg forlater øystese nå pga flere ting. For det første var det siste året en sportslig nedtur som endte med nedrykk. Det er også vanskelig å være i en gruppe hvor motivasjonen til alle ikke er like stor. Når vi til slutt rykket ned vet jeg ikke om jeg har motivasjon lenger til å pendle fra Bergen. Jeg føler jeg har gitt det jeg kan for Øystese, for denne gang.

2 – Kva er ditt beste minne i Øystese drakt ?
Mitt beste minne i øystese drakt må være min scoring mot Brann i cupen for mange år siden, eller opprykket til 3. Div for ett år siden.

3 – Kva kjem du til å savne som Øystesespelar ?
. Jeg kommer til å savne det meste. Alle spillerne og de gode folkene jeg har blitt kjent med og spilt med. Alle de herlige menneskene i og rundt klubben. Alt fra barna i klubben og til de som står i kaféen på kampdager.

4 Ser me deg i Øystese drakt igjen ?
Det skal man aldri utelukke. Det er en klubb jeg bryr meg om og kommer til å følge tett.
Takk for alt denne gang. Dere er herlige! 1-2-3 Øystese!

By | 2019-01-08T08:22:42+00:00 8. januar 2019|0 kommentarer