3 ungdommer debuterte på Øystese sitt A lag i gårsdagens treningskamp mot Tertnes.  16 år gamle Eivind Solheim vokta buret i heile kampen. Han hadde fleire gode redninger og kom meget godt frå debuten. Like gamle Even Haga spelte 90 minutt som midtstopper. Kompromisslause taklinger og forsvarsspel på høgt nivå gjorde at det var vanskleg å sjå at det var ein 16 åring i midtforsvaret. 15 år gamle Martin Fasteland kom inn siste halvtimen og gjorde og ein god debutkamp. Webredaksjonen har spurt unggutta kva dei syntes etter gjennomført debut.

Korleis synes du debuten på Øystese sitt A lag gjekk ?

Eivind (16): «Da var spennade, kjekt å få prøva ut noko nytt. Var litt nervøs i begynnelsen av kampen men so gjekk da bedre utover i kampen»

Even (16): «Jeg syntes debuten min for Øystese gikk veldig bra! Jeg har trent mye i vinter, og føler meg klar for å spille kamper igjen. Vi som spilte i dag er ikke så sammen spilte som jeg hadde ønsket, men man kunne se det gode potensialet i dette laget. Det var lite jeg kunne gjøre med scoringene vi slapp inn, men jeg vil kjempe enda hardere for å holde buret rent i kampene fremover! Jeg gleder meg allerede til neste kamp, og jeg vet at Øystese vil komme sterkere tilbake!»

Martin (15): «Den gjekk bra, var litt nervøs før eg kom utpå, men det gjekk bra når eg kom utpå. Hadde ikkje trudd at eg skulle få spele A lag i år så det var kjekt.»

Øystese Fotball gratulerer alle tre med debuten og ynskjer lykke til med videre treningsarbeid. Legg ein ned eit godt arbeid i treningskvardagen kjem det fort fleire A lags kamper