Jenter 17 har spelt 4 kamper og sitter igjen med 12 poeng. I helga var det Vaksdal/Dale/Stanghelle som var motstander.  3 klubbar samla i eit lag men det hjalp ikkje mot eit Øysteselag som kun kunne stille 11 spelarar. Mange av dei eldste jentene var på jobb i helga og trenar Pedro måtte hente inn nokon fotballpensjonister og litt yngre spelarar for å klare å stille lag. Det gjekk likevel fint og hospitant Ronja Garen gav Øystese leiinga allerede etter 5 minutt. Kort tid etter dobla Hedda Skåre leiinga. Resten av kampen var jevn og mot slutten tok Vaksdal/Dale/Stanghelle litt meir over men keeper Elisa Samland tok det som kom av sjanser. Heilt på slutten får Kristina Kvandal punktert kampen på ein kontring. Dermed 4 kamper og 12 poeng for jentene.
Tabellen finn du her https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/hjem/?fiksId=155230