Første sesong som jentelag

Jentene spiller for første gang på rent jentelag, og det var veldig spennende og se hvordan dette ville påvirke laget, treningene og spillet. Enkelte av jentene gledet seg til å spille på rent jentelag, og noen synes det var synd de ikke kunne spille videre sammen med guttene. Vi fikk også to nye spillere med på laget, så til sammen har laget 9 spillere. 

Det var veldig positiv å se at jentene raskt etablerte en god lagånd, og har en god og positv holdning seg imellom. De er flinke til å støtte hverandre, gi medfølese og å snakke hverandre opp. Fotballens dag og nye drakter hadde nok også en god påvirkningskraft her. Jeg tror jentene raskt opplevde at det var kjekt å spille sammen kun jenter, og at de fikk vise frem hva de var gode for. 

Tøff motstand

I første cup i Tørvikbygd møtte de tøff motstand, lagene de spilte mot var både en og to år eldre, men motivasjonen var på topp nesten helt til siste minutt. Også kampene i Hardangerserien spilles mot lag som har litt flere eldre spillere, så også her har det blitt mye tøff motstand. Det var dermed godt å få møte lik motstand i Øystese Cupen, hvor de fikk smake på sin første seier denne sesongen, men den smakte ekstra godt. 

 Utviklingen 

 Det er moro å se at jentene utvikler seg hele veien, og det blir mer og mer lagspill. De har gått fra å være delvis skuelystne til å delta aktivt i kamper og på trening. De skjønner at laginnsats har mye å si, og prøver aktivt på samspill innad, pasninger, press osv. De viser og flott moral selv om motstanden har vært vel tøff.