Øystese Cup vart i helga ein Eat Move Sleep cup. På eit arrangement på Ullevål var cupansvarleg Roger Vassnes saman med dei 43 andre klubbane som er Eat Move Sleep ambassadører. Av fleire hundre som har søkt vart Øystese Cup valgt ut som ein av 11 nye arrangører. I 2019 vil det vera 44 Eat Move Sleep cuper i Norge. 5 av dei i Hordaland (Åsane, Solid, Hetlevik og Os er dei andre arrangørane i tillegg til Øystese)

Kva er Eat Move Sleep ? Det er eit inspirasjon og kunnskapskonkurransen som Bama, NFF og Eat Initiative står bak. Fokus er på det som skaper god helse, livskvalitet og sunnhet. Kombinasjonen av riktig kosthold, fysisk aktivitet og nok søvn skaper sunne idrettsutøvarar.

Kva betyr dette for Øystese Cup ?    Øystese Cup vil få enda sterkere fokus på sunne alternativet i kiosken. Det vil bli ein egen Eat Move Sleep Camp under cupen der deltakarane vil få prøve seg på forskjellige aktiviteter knytta opp mot Eat, Move og Sleep

Frode Grodås som er Eat Move Sleep ambassadør hadde fått info frå Helge Bjørke på landslagssamlingane at Øystese var verdens beste klubb so den tidlegare landslagskeeperen var sterk i trua på at dette vart bra